Rižina kaša u višenamjenskoj kuhinji Redmond - ukusan i hranjiv doručak sa svježim voćem

Anonim

Rižina kaša u višenamjenskoj kuhinji Redmond kuha se tako jednostavno i jednostavno da se može napraviti svakog jutra. Važno je napomenuti da takva mliječna posuda nije samo vrlo ukusna, nego i vrlo zadovoljavajuća. U tom smislu, riža kaša se preporučuje učiniti za doručak ili ga poslužiti kao popodnevni snack.

Kako kuhati kašu od riže u laganom štednjaku s mlijekom

Neophodni sastojci za jelo:

  • visoko-masno svježe mlijeko - 550 ml;
  • rafinirana okrugao okrugla riža - 100 g;
  • svježi maslac (možete uzeti rustikalni) - 20-30 g (za dodavanje gotovom jelu);
  • šećerni pijesak - 3 pune žlice za desert;
  • obična sol - ½ male žlice;
  • banana zrela žuta - ½ voća;
  • tamna šljiva - 2 kom.
  • mekana slatka kruška - ½ voća.

Izbor žitarica i priprema za kuhanje

Rižina kaša u višenamjenskoj kuhinji Redmond ispada debela i ukusna samo od okruglog zrna. Prije upotrebe za stvaranje zadovoljavajuće posude, skupni proizvod treba pokupiti iz smeća, a zatim staviti u cjedilo ili fino sito i dobro isprati dok voda ne postane potpuno prozirna.

Toplinska obrada hrane u kuhinjskoj jedinici

Rižina kaša u pekarnici Redmond kuha se prilično brzo. Da biste to učinili, prelijte svu prerađenu žitaricu u zdjelu kuhinjskog pribora, a zatim je prelijte svježim mlijekom visokog sadržaja masti, pospite šećerom i finom soli. Nadalje, sve ove komponente treba miješati sa žlicom i čvrsto zatvoriti. Nakon toga, kuhalo za spavanje mora biti postavljeno na način "kaša", a tajmer mora biti podešen na točno 30 minuta. Ova mala količina vremena sasvim je dovoljna da sapi što je moguće više nabubri, tvoreći gustu i ukusnu posudu.

Prerada voća

Da bi riža kaše u Redmond multicooker ispasti ne samo ukusna i hranjiva, ali i hranjiv, preporuča se dodatno dodati malu količinu svježeg voća za njega. Da biste to učinili, uzmite zrelu bananu, mekanu i sočnu krušku, kao i tamnu šljivu. Navedene sastojke treba dobro oprati, odlijepiti i ukloniti iz kutije za sjeme, ako je potrebno, i zatim sjeckati u male kockice.

Završna faza u pripremi zdravih mliječnih jela

Nakon što se ukusna rižina kaša u loncu potpuno skuha, a kuhinjski uređaj ispusti odgovarajući signal o završetku programa, otvori ga, a sadržaj dobro umiješamo žlicom, dodamo svježi maslac i sva sjeckana voća. U takvom sastavu poželjno je da se antena drži u programu grijanja još 15-20 minuta. Tijekom tog vremena, mliječni ručak će upiti okuse i okus dodanih sastojaka, postat će ukusniji i korisniji.

Kako poslužiti doručak od riže za stolom

Za doručak se preporučuje mliječna kaša od rižinih žitarica i voća, uz kruh i čašu slatkog čaja. Ako želite, možete dodati ne svježe sastojke takvom hranjivom jelu, već suho voće kao što su suhe šljive, grožđice ili suhe marelice. Bon appetit!