Kako stvoriti novogodišnje raspoloženje u vašoj obitelji

Anonim

Nova godina je poseban, čarobni odmor, čak i za odrasle. A djeca od njega čekaju prava čuda. Kako biste spriječili da ovo vrijeme leti prebrzo, stvorite svečanu atmosferu kod kuće unaprijed.

instrukcija

1

Ukrasite prozore. Koristite šablone, bijeli gvaš i spužvu. Nanesite matricu na staklo i nanesite boju. Kao motiv možete koristiti pahulje, božićna drvca, snjegovića, svijeće, božićne ukrase. Uključite se u ovaj kreativni proces sa svojom djecom. Oni će biti zadovoljni da ukrasite prozore i uživajte u plodovima svoga rada.

2

Napišite pismo Djeda Mraza. Neka vaš sin ili kćer ne samo pomisli na to kakav dar žele primiti za odmor, već i za pjesmu ili bajku za glavnog čarobnjaka novogodišnje noći. Pismo i omotnica mogu biti ukrašeni crtežima i naljepnicama, a zatim kao da su poslani primatelju. Možete pisati Djeda Božićnjaku već početkom prosinca.

3

Napravite božićne ukrase od kukova, ljuske od jaja, papira u boji, folije, kartona, salvete, vate. Pronađite zanimljive radionice koje su pogodne za predavanja s djecom, a svaki vikend stvorite novu kolekciju nakita.

4

Ako sastav i veličina obitelji to dopuštaju, razmislite o postavljanju novogodišnje predstave. Odaberite prazničnu skriptu ili je sami izradite. Probe, prerada, šivanje kostima i izrada pejzaža, sve će to stvoriti posebnu atmosferu u vašoj obitelji.