Što učiniti ako ne želite slaviti Novu godinu

Anonim

Često se događa da odlazna godina nije donijela ništa osim gubitaka i razočaranja, a nema apsolutno nikakvog svečanog raspoloženja. Ali uvijek treba tražiti pozitivne trenutke: vrlo je važno u narednoj godini postaviti se na produktivan način.

Nitko za slavlje

Ovaj problem je posebno akutan za djevojke koje još nisu čekale istog tipa. Samo za vrijeme praznika, čini se da ste u cijelom svijetu jedini koji slavi bez para. U tom slučaju, psiholozi preporučuju prelazak s pitanja “s kim” na pitanje “gdje točno”. Na kraju, ništa fatalno neće se dogoditi ako upoznate Novu godinu bez čovjeka, ali okruženi prijateljima ili obitelji.

Nema se što slaviti

Postoje tisuće i tisuće članaka na temu „Milijun salata iz ničega“ i „Do-it-yourself darovi iz kuhinje“ na internetu. Nedostatak novca nije razlog za odbijanje odmora. Nova godina osmišljena je za izgradnju dalekosežnih globalnih planova. Upoznajte Novu godinu kao što si možete priuštiti i postavite cilj da se sljedeću Novu godinu susrećete, primjerice, pod palmom u Turskoj.

Nema snage za slavlje

Pretprazorna previranja, bez sumnje, iscrpljujuća. Naučite nekoliko tehnika za opuštanje ili odspavajte nekoliko sati prije početka proslave, što će vam pomoći vratiti snagu.

Ništa za slavlje

Također se događa da gotovo svi planovi nisu ostvareni, a čini se da nema što za slaviti. U ovom slučaju, trebate se usredotočiti na ono što ste uspjeli napraviti, ali neispunjeni planovi da uzdrmate stvari: je li vam stvarno toliko potrebno i važno?

Nema potrebe za slavljem

Kada nema apsolutno svečanog raspoloženja, prestanite se fokusirati na sebe i igrati ulogu Djeda Mraza. Postanite volonter i poklonite domove za njegu, pomognite najbližoj dječjoj kući, kupite vrećicu jeftinih goveđih kostiju na lokalnom tržištu i donirajte sklonište za beskućnike. U pravilu, takve akcije ne samo da povećavaju samopoštovanje, već nam također vraćaju vjeru u dobro i magiju. A onda raspoloženje neće biti važno.