Kako ukrasiti kuću i božićno drvce za sastanak Godine vatrene majmune

Anonim

Predstojeća godina istočnog horoskopa 2016. održat će se pod znakom Vatrena majmuna. Da biste privukli sreću, prateći sve poduzetničke aktivnosti u idućoj godini, trebate “nagovarati” ovu smiješnu, ali istovremeno i obmanjujuću životinju. Da biste to učinili, potrebno je pravilno organizirati sastanak Nove godine.

Znak karaktera


Majmun ima veseli, nemirni karakter. Voli se zabavljati, privlači je sve sjajno, sjajno i šuštavo. Majmunove omiljene boje su bijela, žuta, zelena, plava, crvena.

Prilikom uređenja odmora kod kuće, stola i božićnog drvca, važno je da ih učinite svijetlim, neobičnim i šarolikim kako bi se majmun "ne dosađivao". Ručna izrada je dobrodošla.

Božićni ukras


Budući da je ljepota šuma glavni ukras novogodišnjih blagdana, upravo joj je posvećena posebna pozornost. Poželjno je da je to bilo prirodno, jer ljubavnica iz 2016. voli drvo. Ako je stablo umjetno, tada možete umetnuti nekoliko crnogoričnih grana.

Ove godine božićno je drvo ukrašeno raznobojnim kuglicama, papirnatim vijencima, kišom i serpentinom. Majmun ih jako voli, jer izvana izgledaju poput vinove loze. Držite što više slatkiša u šuškavim omotima.

Astrolozi kažu da te životinje nisu ravnodušne prema novcu, stoga ne zaboravite objesiti novčanice vezane uz crvenu vrpcu na božićnom drvcu - takav ritual osigurat će stabilnu financijsku poziciju. Majmun će se svidjeti ako je drvo ukrašeno likovima sa svojom slikom koja se može izrezati od papira, oblikovana od gline ili ušivena od otpadnog materijala.

Izbornik i stolni dekor


Voće, zelenilo i začini trebali bi prevladati u blagdanskom meniju. Preferirana jela - vegetarijanska, egzotična. Na slatkom je stolu bolje dostaviti kolače i salate s puno masnoće i mnogo voća i orašastih plodova. Rasporedite drvene, keramičke, porculanske i kristalne majmunske figure između ploča.

Glavni element 2016. godine je vatra, stoga je dobrodošlo što više svijeća, svjetiljki, vijenaca, osvjetljenja. Na stolu možete postaviti ukrasne svijeće na prekrasnim i neobičnim štandovima. Boja stolnjaka treba odražavati glavne boje nadolazeće godine. Nije potrebno odabrati monokromatske materijale, već je dopuštena i kombinirana verzija. Na primjer, žuti i plavi stolnjak, crveni i bijeli, na krajevima kojih u kutovima možete staviti drvene prstenove.

Kućni ukras


Na ulaznim vratima pričvrstite figuricu majmuna izrađenu od drveta ili keramike. Dodajte smiješna zvona i zvona kako biste napravili neobičnu ploču. Osim toga, dolazak svakog gosta bit će popraćen željenom trillom, što će biti još jedan razlog za radost.