Kakve božićne bajke djeca vole?

Anonim

Nova godina je predivan odmor za odrasle i, naravno, za djecu. Uređene ulice, izlozi trgovina, stan koji miriše na mandarine i cimet, i, naravno, novogodišnji filmovi, crtići i bajke stvaraju svečanu atmosferu prije Nove godine.

instrukcija

1

Bez obzira na to koliko su odrasli zabrinuti zbog činjenice da suvremena djeca ne cijene sovjetske crteže, koji poučavaju razumno, dobro i vječno, moderni ukusi mladih su različiti. Djeca vole svijetle, bogate boje, dinamične akcije. I moderni animacijski studiji mogu zadovoljiti potrebe djece u takvim bajkama. Na primjer, u zbirci Disney postoji mnogo sličnih filmova. Pokažite djetetu "Ljepota i zvijer. Divan Božić", govoreći o čemu je prava ljubav sposobna, upoznajte ga s "Fawn Rudolfom", spašavajući svoju djevojku sa Sjevernog pola. Naravno, tu su i novogodišnje priče i omiljena djeca, Mickey Mouse. To su Mickeyjev čarobni Božić i Mickey sprema Santa. Jedan od najnovijih novogodišnjih Disney kreacija je Polar Express, gdje možete posjetiti Djeda Mraza s glavnim likom. Sigurno će te šarene i ljubazne crtiće voljeti ne samo vaša djeca, već i vi.

2

Ako odlučite čitati dijete Novogodišnju priču, najbolje je ako je riječ o njegovim omiljenim likovima. Na primjer, u zbirci smeshariki je knjiga "Novogodišnje priče". Omiljeni dječji likovi proslavit će novu godinu i oduševiti dijete smiješnim avanturama, originalnim novogodišnjim receptima i zabavnom pripremom svečanog stola. Možete sami stvoriti bajku o novogodišnjim avanturama omiljenih likova vašeg djeteta. Sigurno Spiderman i Sponge Bob također ukrasiti božićno drvce i pripremiti darove za svoje prijatelje.

3

Ako vaše dijete nije premala i može cijeniti ne samo svijetle crtež, ali i zaplet, upoznati ga s sovjetskim Novogodišnje priče. "Snježna kraljica", "Dvanaest mjeseci", "Čarobnjaci", "Orašar", "Pepeljuga", "Novogodišnje pustolovine Maše i Vitine". Ove prekrasne priče u svoje vrijeme stvorile su za vas novogodišnje raspoloženje, pa zašto ih ne biste prenijeli na svoje dijete?

Srodni članak

Travnichek Pavel: biografija, karijera, osobni život