Kako popiti koktel "Pina Colada"

Anonim

Piće Pina Colada, koju su izrekli pravi obožavatelji ovog pića, a Piña Colada je jedan od najegzotičnijih tropskih koktela. U svom najjednostavnijem obliku, ovo piće sadrži bijeli rum, sok od ananasa i kremu od kokosa. Stoga, pitanje kako piti Pina Colada ima naizgled jednostavan odgovor, dodavati sastojke, miješati i piti. Međutim, proporcije, kvaliteta elemenata uključenih u piće i njihova količina imaju neke opcije.

instrukcija

Opcija 2. Bezalkoholna Pina Colada
Pomiješajte sok od ananasa, kokosovu kremu (u ovom slučaju se ne koristi kokosov liker Pina Colada) i zgnječen led, ali nemojte dodavati bijeli rum. Ukrasite komadićem lista ananasa i metvice. U tom slučaju nema vremenskog ograničenja kako piti liker Pina Kolada - u bilo koje doba dana ili čak ujutro. Djeca će zasigurno cijeniti ovo ukusno piće.

Opcija 3. Breskva šik
Liker od breskve, kokosova krema (kokosov liker Pina Colada), sok od ananasa i drobljeni led miješajte u kremasto stanje i pijte iz visokog stakla kroz slamku. Možete ukrasiti svako voće koje je dio koktela.

Opcija 4. Banana Colada
Svježa banana, sok od ananasa, liker Bailey, kokosova krema (kokosov liker Pina Colada) i smrznuti led u mješalici i sipajte u čaše s visokom lopticom. Ispada nevjerojatno šareni okus, padajući kao upotreba pića.

  • Znanost piti
  • kako piti liker pina colada 2019