Kako napraviti držač za piće za motocikl

Anonim

Duge vožnje na motociklu - zabavna i aktivna zabava. Motociklisti i njihovi putnici često su žedni, ali ne žele prestati. Povoljnije je nositi piće sa sobom. Na nekim motociklima osiguran je poseban stalak, na drugima nije.

Srećom, uz mali set alata, možete instalirati držač pića na motocikl, kako ne biste trpjeli od žeđi tijekom dugih putovanja.

Da biste napravili držač pića za motocikl, trebat će vam:

- držač za čaše kupljene u trgovini;

- stativ za fotoaparat ili GPS s nosačem za montažu;

- dugi vijak;

- superzljepilo;

- Internet.

1. Odaberite veličinu držača za piće. Oni su od najmanjih (za kartonske čaše) do velikih (za šalicu za planinarenje). Nositelji se mogu naći u raznim trgovinama, uključujući automobilsku industriju, trgovine prehrambenim proizvodima, kao iu kioscima na benzinskim postajama. Također možete pretraživati ​​internet za trgovine koje prodaju pribor za bicikle i gdje također možete pronaći dijelove za motocikle. U mnogim od tih prodavaonica najvjerojatnije će se naći držači pića koji se mogu pričvrstiti na vaš motocikl.

2. Prona ite dovoljno dugi vijak tako da može proći kroz stativ za fotoaparat ili GPS, te pričvrstiti stativ na spremnik goriva. Koristite stativ ili nosač koji odgovara zakrivljenosti spremnika za gorivo. Takve pričvrsne elemente i stative možete kupiti u većini trgovina elektroničkom robom ili foto trgovinama. Umetnite držač stakla u zatvarač ili tronožac i pričvrstite ga s ljepilom.

3. Na malim motociklima i skuterima instalirati držač za čašu trebao bi biti u sredini kola upravljača. Također koristite dugi vijak za pričvršćivanje stativa ili pričvršćivača, ali pokušajte ne dirati žice. Umetnite držač stakla u pričvrsni element i osigurajte ga super-ljepilom.