Kako piti rum

Anonim

Rum - jedan od najčešćih duhova na svijetu. Prva asocijacija na spomen ovog pića nastaje u vezi s piratima s Kariba. Nije iznenađujuće da su veliki i mali Antili na Karibima dom za ovo piće.

Ovo poznato piće cijeni se prvenstveno zbog činjenice da služi kao izvrstan alat za zagrijavanje, ohlađeno od hladne osobe. Umjerena konzumacija ovog pića može vam pružiti ugodan osjećaj. Međutim, njegova prekomjerna uporaba može dovesti do činjenice da je osoba potpuno pijana i gubi kontrolu nad sobom. Osim toga, okus male količine ovog pića je mnogo ugodniji. Osim toga, treba napomenuti da, pijući rum u velikim količinama, ljudi više neće cijeniti predivne kvalitete ovog pića. Na temelju činjenice da je pijenje ruma najbolje u malim količinama, došli smo do zaključka da je najbolje koristiti naočale za posluživanje stola. Žene češće preferiraju kad se rum poslužuje s ledom. U ovom slučaju, okus će biti mekši i manje opor.
Rum se također može naći u nekim udarcima i koktelima. U tom slučaju nemoguće je osjetiti pravi okus ruma, ali kokteli će steći nove okusne kvalitete. Takvi kokteli uvijek nastoje bogato ukrasiti voćem, papirnatim kišobranima i drugim sličnim sitnicama. Da bi koktel dobio egzotičan izgled, ponekad se poslužuje u pola kokosa. Takav dizajn nehotice podsjeća na rodno mjesto ruma. Jedna od najuspješnijih kombinacija: rum i sok od limuna, ili rum i kokosovo mlijeko. Također se može primijetiti da se rum izvrsno kombinira s raznim sirupima i sokovima.
Isprobati rum na tradicionalan način:
rum
Kocke leda
Sokovi ili pjenušava voda.
stemware
Da biste napravili jedan od mnogih rum koktela, trebat će vam:
Tamni rum - 20 ml.
Ananasov sok - 20 ml.
Sok od naranče - 10 ml.
Sok od limuna - 10 ml.
Kocke leda
Čaše za koktel
1. Rum možete umiješati s pjenušavom vodom.
2. Rum treba piti.
3. Ograničite količinu pijanog ruma.
4. Nikada nemojte piti rum u velikim količinama!
5. Da biste napravili koktel, pomiješajte sve sastojke osim kockica leda.
6. Onda morate pobijediti sve.
7. Sada možete sipati sve u posebnu čašu i dodati kockice leda. Koktel je spreman !!!